Samarbeten

Med stor tillförsikt, tacksamhet och stolthet skapar vi tillsammans med andra nya verktyg och möjligheter för balans, både för organisationer, företag och för privatpersoner. 

Kontakta oss gärna, både om du redan har en idé som du vill testa på, eller tillsammans med, oss, och om du vill ha hjälp med att hitta nya vägar framåt.

Nedan några av de samarbeten vi har idag 

Gothia Towers

Tillsammans med Gothia Towers erbjuder vi pop-up erbjudanden av olika slag; allt ifrån kontorsyoga och mindfulness till meditationspaus i deras fantastiska galleri där konst av olika slag visas.

⇓ Titta gärna in på deras hemsida och ta del av deras stora organisations erbjudanden

 

Free Foot

Tillsammans med Free Foot erbjuder vi bl.a. mindful skoprovning, guidning för att lätt hitta sin egen switch mellan att jobba och vara ledig.

⇓ Titta gärna in på deras hemsida och ta del av deras alla erbjudanden

Langley

Yogaresor till Kreta och Korsika. Vi samlas två gånger per dag där yoga, yinyoga och mindfulness varvas samt en inblick i ayurveda, läran om livet ges. Där emellan erbjuds mindre workshops i de ämne gruppen önskar, t.ex. linjering, skadeförebyggande, meditation m.m.

⇓ Titta gärna in på deras hemsida och ta del av deras alla erbjudanden

Athlètica

Frisk personal ger bättre resultat. Tillsammans med Athlética erbjuder vi workshops och träning av olika slag, både fysisk och mental. Vi har också startat en onlineträning för dig som är gravid.
⇓ Titta gärna in på deras hemsida och ta del av deras alla erbjudanden

Preventus

Tillsammans med arbetsmiljökonsulterna Preventus erbjuds mindfulness som en del av deras koncept när bl.a. arbetar med stress på arbetsplatsen. De förespråkar att detta bör tacklas från flera håll enligt MTO; människa, teknik och organisation. 

⇓ Titta gärna in på deras hemsida och ta del av deras alla erbjudanden

Den Ätbara Staden & Modellodlingen

Tillsammans med Den Ätbara Staden erbjuds recept och information kring närodlad mat. Detta kopplar vi till den ayurvediska läran men på svenska. Spännande eller hur?  Just nu är detta en del av Modellodlingen.

⇓ Titta gärna in på deras hemsida och ta del av deras alla erbjudanden