Ayurveda och yoga för företag

Med människan som utgångspunkt erbjuds stöd till företagsledning och till olika arbetsgrupper för att skapa hållbara samarbeten och utveckla arbetsplatsers dynamik.  Med en metodisk, tillåtande inställning erbjuder vi även våra verktyg för att skapa, och bibehålla, en balans, för anställda fysisk och mental träning samt sömn. Ett av de verktyg vi använder är vår app, AyYo, där man dels har tillgång till förinställda pass och övningar, dels har möjlighet att skapa personliga träningspass. 

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en tid. 

För medarbetarna

Ett förslag till företagsarrangemang är en introducerande workshop som tar utgångspunkt i att vi alla är olika och därför behöver olika rutiner för träning, kost och sömn. Det är också bas i förklaringen till beteenden och arbetsmöjligheter.

  • Grunderna för vata, pitta och kapha presenteras.
  • Träning: Få pausövningar och smarta tips och tricks.
  • Kost: visste ni att det som åts för en månad sedan fortsatt är menat att ge näring? Få reda på varför och hur det är möjligt.
  • Sömn: Få tips för att somna gott och vakna pigg.

Ca 2,5 timmar

Personlig träning

Personlig träning har vi valt att erbjuda i tre varianter; enskild, semi och small group. Enskild är just det; träning och råd för en person. Semi innebär att två till tre personer delar på personlig rådgivning medan i small group är det minimum fyra och max åtta personer som delar på rådgivningen under en timma, eller under överenskommen tid.

• Ev. motions- och friskvårdsförmånsbidrag kan användas.

• Sessioner kan hållas på företaget men också på distans via vår app, AyYo,

Personalförmån

Skatteverket har listat skattefria personalförmåner (senast ändrad 2015-03-17). Här ingår bl.a. yoga,  kostrådgivning och appar för friskvård. Läs mer här.